Gratis licens till Ashampoo CD/DVD/Blue-ray brännarprogram under helgen

Ashampoo ger bort gratis licens till brännarprogram
Ashampoo ger bort gratis licens till brännarprogram

Just nu och fram till söndag klockan 23.59 kan man ladda ner Ashampoo Burning Studio 2012 helt gratis!

Ashampoo Burning Studio 2012 är en komersiell programsvit för Windows för att skapa och bränna alla möjliga former av CD, DVD och Blue-ray skivor. Ashampoo är riktig bra även om det finns andra komersiella program som är något bättre (men dyrare – till exempel Nero). Dock slår det dom flesta gratisprogrammen på fingrarna vad gäller dom lite mer udda/avancerade funktionerna som möjligheten att enkelt bygga DVD-menyer. Ett komplett program som klarar det mesta utan att man behöver installera Codecs eller andra tillägg.

Ett generöst erbjudande som jag inte tycker att man ska missa.

Vad är haken då? 

Jo, det finns en ny version av programmet, Ashampoo Burning Studio 11. Genom att, som det verkar, kalla sin gamla version 10 ”Ashampoo Burning Studio 2012” får man troligen tiotusentals nya möjliga kunder att bearbeta eftersom man registrerar sig för att få en gratis licensnyckel. Detta gör inte version 10, eller 2012 som kampanjnamnet verkar vara, till ett sämre program. Tvärtom – Ashampoo är bra, enkelt och har många finesser/lulllull som motsvarande ”renare” gratisprogram inte har.

Ingen direkt hake alltså. Du kommer säkerligen att få erbjudanden om uppgradering och information om deras andra program men det kan det ju vara värt. Är man allergiskt mot reklam och vill äta helt gratis kan man alltid avregistrera sig från deras utskick. 

Här får du Ashampoo Burning Studio 2012 gratis:
http://giveaway.downloadcrew.com/offer/ashampoo_burning_studio/27200